skip to Main Content
03/ 897.12.00 security@muyshondt.be

Muyshondt Security Solutions is ook gespecialiseerd in camerabewaking. Hiervoor raadpleeg je best onze specialisten om samen te kijken welke camera’s en opnametoestellen aan jouw voorkeur voldoen.

WELKE CAMERABEWAKING IS GESCHIKT VOOR JOU?

Aan de hand van een grondige voorstudie ter plaatse en doelgerichte vragen, kunnen wij je de juiste apparatuur aanbieden.

Er zijn immers eindeloos veel mogelijkheden omwille van de verschillende types van camerabewaking: analoge camera’s, digitale camera’s, beweegbare of vaste camera’s, camera’s enkel voor overdag, dag en nacht camera’s, camera’s met of zonder infraroodLED’s, …

Het spreekt dan ook voor zich dat deze camerasystemen steeds vanop afstand kunnen bekeken worden door jou, hetzij via een app op je gsm of vanop een pc in of buiten het bewaakte gebouw.

ONZE CAMERASYSTEMEN ZIJN MODULAIR EN UITBREIDBAAR

Wij plaatsen camerasystemen voor camerabewaking zowel in grote bedrijven, als bij KMO’s en in de privésector. Er kan steeds worden uitgebreid als je later zou beslissen om camera’s bij te plaatsen.

Wij installeren ook thermische camera’s: in combinatie met een alarmsysteem en een koppeling naar de meldkamer, is dit een zeer betrouwbaar en efficiënt camerasysteem voor buitendetectie .

Tevens bieden wij jouw bedrijf een onderhoudscontract: jouw camerabewakingssysteem zal jaarlijks onderhouden worden en we voorzien je van support en ondersteuning wanneer nodig.

Camerabewaking

We staan klaar voor u

Advies Nodig ?

Vul je gegevens in en stel je vraag. Een veiligheidsadviseur contacteert je en geeft je persoonlijk advies.

    Of bel ons !

    03/897.12.00

    dagelijks van 8 tot 17u

    Back To Top