skip to Main Content
03/ 897.12.00 security@muyshondt.be

Toegangscontrole

Ook op het gebied van toegangscontrole, kunnen wij je op maat van dienst zijn. Muyshondt Security Solutions plaatst onder meer systemen voor tijdsregistratie en toegangscontrole.

TIJDSREGISTRATIE

Wanneer is iemand beginnen werken en wanneer is deze persoon gestopt met werken? Dat houd je gemakkelijk bij dankzij onze tijdsregistratiesoftware: je beschikt over een volledig geautomatiseerd tijdsbeheer van jouw medewerkers.

Variabele werktijden, glijtijden, flexibele roosters, ziektes en afwezigheden kunnen flexibel beheerd worden. Van bij de registratie tot de verloning ben jij verzekerd van correcte resultaten met een minimale tijdsinvestering.

TOEGANGSCONTROLE: WANNEER MAG IEMAND WAAR BINNEN?

Dankzij toegangscontrole heb je geen sleutel meer nodig! In vergelijking met het klassieke slot heeft elektronische toegangscontrole een pak voordelen.

Je hebt vast al eens een sleutel verloren, en dan ken je het ongemak dat dit met zich meebrengt om de sloten te laten veranderen en nieuwe sleutels uit te delen.

Toegangscontrole biedt ook het voordeel dat je zelf beheert wie er toegang krijgt tot welke locaties en op welk moment. Onze systemen zijn heel eenvoudig uit te breiden, en werken met een heel gebruiksvriendelijke software.

Wens je een deur te beveiligen met een codeslot, badges of via vingerafdruk? Of wens je toegangscontrole voor meerdere deuren en een combinatie van codeslot en badgesysteem? Geen enkel probleem!

Wij stellen je graag de verschillende mogelijkheden in verband met tijddsregistratie en toegangscontrole persoonlijk voor. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften maken wij een offerte op maat.

We staan klaar voor u

Advies Nodig ?

Vul je gegevens in en stel je vraag. Een veiligheidsadviseur contacteert je en geeft je persoonlijk advies.

    Of bel ons !

    03/897.12.00

    dagelijks van 8 tot 17u

    Back To Top